Ruski TetrisRuski Tetris Igrica – Kao i svaka druga tetris igrica i Ruski Tetris ima za cilj da osvojite što više poena, a što više linija popunite i uništite odjednom, dobićete više poena. Proverite koliko ste dobri. Stare dobre tetris igrice, uživajte. Igrica ruski tetris je pokorila ceo svet. Igrica u kojoj stvarate red u haosu raznih figura, dovodite figure u red. Naime, naučno je dokazano (istraživanje na Oxford-u) da je tetris igrica koja leči traume, tj. utiče na blokiranje spontanih traumatičnih uspomena. Jedno vreme tetris je bio najpopularnija igrica svih vremena.
– Tetris je napravljen 1984. godine, od strane ruskog naučnika Pažitnova.
– na zapadno tržište igra je ušla 1986. godine
– Sa više od 150 miliona prodatih primeraka Tetris je najprodavanija igra na svetu
– Postoji 45 različitih legalnih verzija Tetrisa i ko zna koliko nelegalnih.
Jednu od tih verzija, flash verziju možete igrati na našem sajtu. Nadamo se da ćete uživati, i da ćete bar na kratko izlečiti neke traume i stresove.

Koristite tastaturu da biste igrali Ruski tetris:
Strelica Levo/Desno = Kretanje
Strelica gore = Rotiranje
Strelica dole = Ubrzanje
Space = Pad
ESC / P = Pauza

10 ocena, prosek: 4.7/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Napomena: Ukoliko trenutno ne možete da igrate ovu igru (prikazuje neku grešku), molimo vas izbrišite keš iz veb-pregledača (na računaru: Ctrl + Shift + Del i osvežite stranicu ili kliknete na Reload stranice dok držite Ctrl). To je zbog emulatora za stare flash igre koji se često ažurira, stari se zamenjuje novim.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh