RainRain Igrica – Arkadna slagalica u kojoj možete otkriti više od 30 trofeja. Ima 4 moda igre: normal, timed, puzzle i demolition mode. Izaberite mišem jedan od ta četiri moda igranja. Kliknite na gornji mehurić i on će se spustiti na dno, takođe, možete menjati mesta susednim mehurićima, ali samo u smerovima gore-dole, levo desno nije moguće. Povežite tri ili više mehurića iste boje da se rasprše. Pritisnite na tastaturi brojeve 1, 2 i 3 (ili pritiskajte razmaknicu) da ubrzate mehuriće. Detaljne instrukcije imate u igrici, kliknite na Instructions i sve će vam biti slikovito objašnjeno. Rain game online, play for free.

1 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh