PicrossPicross Igrica – Odlična mozgalica, u kojoj za cilj imate da na odgovarajuća polja smestite bele blokove. Pratite brojeve, oni vam pokazuju koliko blokova imate u redu, odnosno koloni. Ako je broj 5, to znači da u tom redu ili koloni imate 5 blokova, ako je taj broj 2, to znači da možete postaviti dva bela bloka u taj red, odnosno kolonu, 0 znači da nema blokova u redu ili koloni. Vreme je ograničeno, imate i broj “života”, tj. koliko puta možete pogrešiti pre nego što se igra završi neuspešno. Besplatna Picross Igrica se igra mišem, samo kliknite na polje.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (Nema ocena)

Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh