Net Pet Adopt And Play - Kućni ljubimciKućni ljubimci igrice, Igrica Cica maca i kuca – Simpatična online igrica za sve koji bi želeli da imaju kućnog ljubimca. Treba da usvojite simatičnu macu ili kucu i da im poklanjate punu pažnju. Mišem kliknite na Show Menu, da biste videli šta je na raspolaganju, i izaberite nešto što mislite da treba vašem kućnom ljubimcu. Možete da nahranite kućnog ljubimca, da mu dajete igračke, uključite tv… Ukoliko ne brinete dovoljno o vašem kućnom ljubimcu on može postati nevaljao i bučan. Opustite se i provedite malo vremena sa vašim online kućnim ljubimcima (umiljata cica maca i simpatični pas). Net Pet, adopt and play.

7 ocena, prosek: 3.43/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh