Najteža Igrica na Svetu - Pro VerzijaNajteza Igrica na Svetu – Pro Verzija. Ovo je pro verzija najteže igrice na svetu (zasnovana na verziji 2). Ovo je zapravo verzija dva najteže igrice, ali sa dodatnim mogućnostima, kao što je isključivanje muzike, zatim izbor otključanih nivoa (ukoliko napravite pauzu uvek možete da se vratite i da izabarete nivo koji želite, ili ako hoćete da uvežbate neki nivo tako što ćete više puta da ga odigrate, kliknite na Menu, Nova igrica i onda izaberite nivo koji ste uspeli preći, moguće je birati samo nivoe koje ste već otključani)… Pokušajte i vi, ispitajte da li je rešiva ova najteža igrica na svijetu, mada su male šanse da ćete uspeti. Srećno!
Da ne bude zabune, na ovom sajtu postoje, dakle, tri verzije najteže igrice na svetu: verzija 1 (koja ima 30 nivoa), verzija 2 (koja ima 50 nivoa) i Pro verzija najteže igrice (koja je ustvari modifikovana verzija 2, da biste lakše iznova birali nivoe koje ste već prešli).

19 ocena, prosek: 4.21/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh