Motley Mutant WormMotley Mutant Worm igrica – Pomeranjem obojenog crva trebate jesti voće i pri tome izbegavati brojne prepreke. Da biste prešli nivo trebate pojesti tri iste vrste voća zaredom. Igra se mišem, samo pomerajte miša u pravcu u kojem želite da pomerate crva. Takođe, vodite računa o kursoru, on je u vidu šargarepe, a crv voli da gricka šargarepu kad joj se približi, zato vodite računa da kursor, tj. šargarepu držite na bezbednoj udaljenosti od crva, a da ga ipak vodite spretno i svakako brzo. Ako crv pojede šargarepu, tj. kursor, igra je završena, isto kao i kada udarite u neku prepreku. U toku igre ima mnogo bonusa što igru čini još interesantnijom. Igrica je prilično teška, zato ne očekujte da nivo pređete već u prvom pokušaju. Može se desiti, ali teško. Srećno!

2 ocena, prosek: 4.5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh