Mining Truck 2: Trolley TransportMining Truck 2: Trolley Transport Igrica – Isporučite robu od tačke A do tačke B. Zvuči li vam lako i dosadno? Kroz složene podzemne rudarske tunele, pomoću vašeg vozila, izbegavajući razne prepreke i pezeći da ne izgubite teret,prvezite robu do odredišta. Za kretanje koristite strelice, a za utovar i istovar robe pritisnite razmaknicu na tastaturi. Prekidači i drugi objekti se aktiviraju pritiskom na razmaknicu. Za restart nivoa, ako ste izgubili robu usput, pritisnite slovo R, za pauziranje i dobijanje glavnog menija pritisite sovo P. Slovo D služi da odvojite prikolicu od vozila.

7 ocena, prosek: 4.57/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh