MindShuffleMindShuffle Igrica je slagalica sa dodatnim funkcionalnostima. Cilj je pronaći 8 kombinacija, ali sa maksimalnim predviđenim brojem klikova po jednom nivou (taj broj vidite u donjem desnom uglu). Pre nego što počne igra, raspored karata će se prikazati na kratko (1 sekunda). Tri pogrešne kombinacije i karte se mešaju prema šemi prikazanoj strelicom, što dodatno otežava rešavanje ove slagalice. Kada zaradite dovoljno novca možete kupovati stvari da biste olakšali igranje, recimo dodatnih 5, 10, 15 ili 20 klikova ili da kupite dodatno vreme za prikazivanje karata pre početka igre – 2, 3 4 ili 5 sekundi(tad možete da vidite njihov raspored, što vam značajno može olakšati dalje igranje, samo brzo upamtite raspored karata, koliko možete naravno, ne sve).

16 ocena, prosek: 4.25/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh