Mega MinerMega Miner Igrica – Zabavna rudarska igrica u kojoj je cilj da kopajući minerale i razne rude zaradite novac. Preuzmite kontrolu nad rudarskim vozilom za bušenje ispod zemlje i kopajte zemlju da pronađete retke minerale, koje možete prodati da biste kupili bolju opremu i kopali dublje u potrazi za vrednim resursima. Kako kopate pod zemljom imajte na umu temepraturu i raspoloživo gorivo. Vaše vozilo za bušenje ima ograničene mogućnosti, kao što su dubina kopanja i teret koji može poneti. Da biste unapredili sposobnosti vaše opreme u Mega Miner igrici morate od zarađenog novca kupovati novu opremu i delove. Zaradite novac od prikupljenih ruda i završite misiju. Za kretanje koristite strelice na tastaturi, a za interakciju koristite razmaknicu.

45 ocena, prosek: 4.78/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh