Max SpeedMax Speed Igrica – Fenomenalna uzbudljiva i brza akciona auto pucačka igrica, u kojoj za cilj imate da napadate neprijateljski konvoj i da ga uništite pre nego što istekne vreme. Kao krajnji cilj imate da uništite glavno, najveće vozilo u konvoju, a njegovu poziciju možete pratiti na skali sa desne strane. Izbegavajte udaranje u ivice, zelene barice, neprijateljske napade, vozite vešto i gađajte precizno. Usput, pored negativnih, možete pokupiti i dobre, pozitivne, stvari kao što su baterija, duplo oružje, ubranje… Igricu Max Speed igrate strelicama na tastaturi, a pucate pritiskom na slovo X.

3 ocena, prosek: 4.67/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh