Masha and the Bear: MeadowsMaša i medved su otišli ​​u šetnju. Hteli su da se malo odmore pošto su se umorili i počeli da biraju sebi čistinu, da bude veća i lepša. Ali u šumi je malo dobrih livada. Kontrolišite Mašu ili nekog drugog crtanog lika i pokažite čija je čistina najbolja! Proširite svoju teritoriju počevši od malog travnjaka. Kada pobegne sa svog travnjaka, lik ostavlja trag. Područje ograđeno stazom se dodaje teritoriji kada se lik vrati. Ako propustite i neko vam kroči na trag, igra je gotova. Pažljivo pratite da li vam se neko približava i vratite se na svoju teritoriju jer tamo ne možete biti pobeđeni. Da biste pobedili drugog igrača, morate da stanete na njegov trag.

Što više teritorije zauzimate i što više igrača pobedite, dobijate više novčića. Svoje novčiće možete potrošiti u prodavnici da biste otključali druge likove iz crtanih filmova i igrali kao oni.

Kada igrate na telefonu, prstom pokažite pravac u kom će vaš lik da trči.
Kada igrate na računaru, možete da kontrolišete svoj lik ili pomoću miša ili pomoću tastera sa strelicama ili WASD-a na tastaturi.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (Nema ocena)

Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh