Late for WorkLate for Work Igra (Kasnim na posao igrica) – Jutro je, 8:45, vreme je za ustajanje i spremanje za posao. Imate vremena 15 minuta da se spremite i stignete na posao. Dakle, do 9 časova morate biti na poslu. Deluje jednostavno, ali i sami znate da kad najviše žurite, tad vreme najbrže prolazi, a uvek se nešto ispreči i krene naopako, mnogo toga ne polazi za rukom u žurbi. Igrajte mišem, klikajte na predmete pravilnim redosledom kako biste prelazili sa scene na scenu i uspešno i na vreme stigli na posao. Kasnim na postao igra će vas zabaviti i iz drugog, zabavnog, ugla možete posmatrati kako izgleda kada žurite na posao, a po nepisanom pravilu uvek vas nešto sprečava da na vreme stignete.

3 ocena, prosek: 4.67/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh