Jungle DropJungle Drop Igrica – Dijamanti su u džungli već hiljadama godina, i čekaju da budu pronađeni od strane vešte i iskusne ruke. Trebate uzimati po jedan dijamant i njime gađati ostale da ih uklonite, i to samo ako napravite grupu povezanih dijamanata od tri ili više iste vrste. Pomerite miša po kolonama, kliknite dok ste u jednoj koloni da uzmete dijamant koji je na dnu, a zatim pomerite u drugu kolonu i kliknite da napravite spoj sa drugim istim dijamantima. Ako ih spojite najmanje tri oni će nestati, a vi nastavljate sa ostalim dijamantima, ali budite brzi i spretni, jer dijamanti brzo padaju na dole, i ako dođu do dna, sve ćete izgubiti.

2 ocena, prosek: 3/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh