Jelly Blocks - Žele BlokoviJelly Blocks Igrica – Lepljivi (žele) blokovi u lepljivim situacijama. Koristeći strelice na tastaturi pomerajte blokove tako da ih spojite u jednu celinu (po bojama). Dakle, sve razdvojene žele (lepljive) blokove iste boje trebate spojiti da budu zajedno. Kad jedan oblik primaknete (dodirnete) drugim oblikom iste boje, oni će se spojiti (prilepiti jedan za drugog). Zaista jednostavan koncept igrice, ali samo na početnim nivoima. Kad završite jedan nivo igrice Jelly Blocks, na novi možete preći klikom na Next Level ili pritiskom na taster Enter na tastaturi. Sa desne strane na igrici imate komande (kontrole), koje možete koristiti na tastaturi, ali i klikom mišem na njih. Da poništite jedan ili više koraka pritisnite slovo U na tastaturi (ili kliknite na slovo U mišem, na igrici), jednom ili više puta. Za igranje istog nivoa ispočetka pritisnite slovo R (ili kliknite na slovo R u kontolama, sa desne strane).

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (Nema ocena)

Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh