Home Sheep Home 2Home Sheep Home 2 Game, Lost in London – Nastavak popularne ovce igrice, platformske slagalice zasnovane na fizici, sa novih petnaest nivoa koji će na ispit staviti vašu spretnost u rešavanju ove zabavne slagalice. Koristite timski rad da provedete tri ovce, tačnije ovna, ovcu i malo jagnje, u njihovoj avanturi kroz London, ne dopustite da se izgube u Londonu. Za premeštanje koristite tastere sa strelicama, a brojeve od 1-3 koristite da birate aktivnu ovcu ili jednostavno kliknite mišem na nju. Strelice levo desno koritite za pomeranje, a strelicu na gore za skakanje.
Home Sheep Home 2 is a fun platform puzzle game, based on physics. In this version you can play 15 totally new levels, to test your skills. Use the arrow keys to move (arrow left and right for move, and arrow up for jump, or you can use space for jump) and 1-3 number keys to switch sheep (also, you can select sheep with mouse click). Have fun!

19 ocena, prosek: 4.26/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh