Halloween ClixHalloween Clix Igrica – Sablasni duhovi, zle bundeve i druga jeziva stvorenja velikom brzinom padaju, a vi trebate da ih sve uništite pre nego što popune ceo prostor do vrha. Halloween Clix igrica se igra mišem, kliknite na ikonice sa motivima od noći veštica, a možete kliknuti na grupe istih ikonica u koje su u grupama od tri ili više istih. Takođe, možete koristiti epruvetice sa desne strane, kao i druga raspoloživa sredstva, da uništite ova jeziva stvorenja. Igra je prilično dinamična, tako da će vas relaksirati, bez obzira na stašne i jezive motive.

1 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh