Goodgame FashionGoodgame Fashion modna igrica – Vaš zadatak u ovoj fantastičnoj multiplayer igrici je da otvorite vašu sopstvenu modnu kuću i da upraljate njom. Pronađite nove prijatelje širom sveta, posetite njihove prodavnice i razmenite vesti i saznanja o najnovijim modnim trendovima. Postanite poznati modni kreator, kupujte tkanine i dizajnirajte odeću. Ako su vaši klijenti srećni i zadovoljni vi ćete biti nagrađeni sa povećanom prodajom i boljom cenom. Profit koji ostvarite koristite da unapredite vašu modnu kuću. Napravite od vaše prodavnice modne odeće najbolje i najpoželjine mesto u gradu. Odlična modna igrica, verujemo da ćete užitavati.

5 ocena, prosek: 3.6/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh