Flower PuzzleFlower Puzzle Igrica – Cveće igrice, u kojoj je zla veštica začarala livadu pa cveće ne može da cveta od teških ploča i lanaca. Pomozite cvetnoj vili da skine čini. Sakupljajte bukete cveća da uklonite sve te pozadinske prepreke (sve pločice čija je pozadina tamno plave boje), a pod buketom se ovde smatra svaka kombinacija od tri ili više istog cveta. Vaš zadatak je, dakle, da očistite sve te ploče po cvećem. Neke ploče nemogu biti uklonjene iz prve, a neke su okovane lancima, što otežava oslobađanje cveća. Flower Puzzle igrica se igra mišem, kliknite na susedno cveće da zamenite mesta i napravite buket od najmanje tri ista cveta. Igrajte besplatno ovu i druge igrice sa cvećem – srećno!.

50 ocena, prosek: 4.04/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh