Fishing and LinesIgra Fishing and Lines je uzbudljiva kombinacija loptica, linija i ribolova. Možete uhvatiti 140 različitih vrsta riba, u zavisnosti od kombinacija boja kuglica, dužine linije i broja linija. U zavisnosti od vrste ribe, možete zaraditi različitu količinu poena (kovanica). Ulov možete videti u kavezu za ribe. Ako ste napravili potez i linija se nije formirala, na terenu će se pojaviti tri nove loptice u boji. Možete videti koje će se loptice pojaviti. Igra se nastavlja sve dok se teren u potpunosti ne popuni lopticama ili dok se ne postigne cilj nivoa.
Amaterski ribolov za početnike ili igrače koji više vole lagano igranje. Cilj ovog načina je postići što više bodova i uloviti što više ribe.
Fishing Levels je režim igre sa 150 nivoa i različitim zadacima. Cilj ovog režima je da se izvrše sve zadaci i dobije maksimalan broj zvezdica.
Fishing Pro je zanimljiva varijacija klasične verzije Color Lines. Minimalna dužina linija je 5 kuglica iste boje.
Turniri su režim igre u kojem možete učestvovati na 5 turnira i osvojiti bronzane, srebrne ili zlatne pehare.

Cilj Fishing and Lines igre je uloviti što više riba premeštanjem lopti iz jedne ćelije u drugu i stvaranjem linija od tri ili više identičnih kuglica vodoravno, vertikalno ili dijagonalno.

1 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh