FillerFiller Igrica – Cilj ove igre je da loptama popunite što više praznog prostora. Da biste napravili loptu potrebno je da kliknete levim tasterom miša i držite, a lopta će rasti sve dok držite levi taster miša. Dok lopta raste ne sme dodirnuti one male loptice koje skaču naokolo. Dok pravite lopte možete ih pomerati, tako da izbegnete sudaranje sa malim lopticama skočicama. Na svakokm novom nivou Filler igrice (punjenje balona) ima sve više loptica koje skaču i ometaju. Da biste prešli na sledeći nivo potrebno je da loptama koje pravite popunite dve trećine prostora.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (Nema ocena)

Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh