Filler 2Filler 2 igrica – Nastavak odlične igrice spretnosti, gde je pored brzih refleksa bitno i brzo razmišljanje. Igrica punjenje balona 2 je zabavna, a kao i u prvoj verziji cilj je ispuniti prostor balonima, tačnije 2/3 prostora morate popuniti balonima da biste prešli na naredni nivo. Kliknite na prazan prostor i videćete kako lopta raste (sve dok držite pritisnut levi taster). Dok lopta raste možete je pomerati u svim smerovima da izbegnete sudar sa malim lopticama koje se kreću. Takođe, ova verzija donosi novinu, a to su tri nivoa igranja – lak, normalan i težan (easy, normal and hard), i svaki ima svoje specifičnosti.

3 ocena, prosek: 4.67/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh