Fancy ConstructorFancy Constructor Igrica – Šarene i razbacane blokove i različite tetris oblike trebate složiti na predviđeno mesto. Svaki sledeći nivo je teži od prethodnog, početni nivoi su baš laki, međutim viši nivoi će vas namučiti, proverite. Oblici koje pomerate ne mogu se rotirati, uhvatite ih mišem i pomerajte kroz slobodan prostor da ih smestite na pravo mesto. Stoga, razmislite pre nego što počnete slagati, napravite jasnu koncepciju kako bi bilo najlogičnije slagati šarene oblike, koji podsećaju na tetris. Ako ne uspete uvek možete kliknuti na Restart, koji se nalazi na vrhu igre.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (Nema ocena)

Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh