Electric BoxElectric Box Igrica – Jedinstvena i odlično dizajnirana besplatna slagalica u kojoj za cilj imate da određene stvari postavite na pravo mesto da biste dopremili energiju i pokrenuli ciljni uređaj. U igrici imate detaljna uputstva (na engleskom). Najpre rasporedite elemente, a zatim prititite crveni prekidač, ako se ne odvija zahtevana reakcija, pokušajte ponovo. Zadatak je da povežete napajanje sa ciljem. Zabavno je što možete i sami kreirati nivoe, u meniju u gornjem desnom uglu kliknite na Create a Level. Za igranje Electric Box igrice koristite miša, kliknite na inventar i prevucite ga na odgovarajuće mesto.

2 ocena, prosek: 3/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh