Dwarf VillageDwarf Village – Odlična farma igrica, igrajte kao patuljak u njegovom selu, gde trebate da održavate farmu, da gajite useve i stoku. Gajenje useva je centralni deo ove farma igrice. Morate naći optimalne sadnice, zalivati useve na farmi i naći najprofitabilnije biljke. Drugi deo farma igrice je nabavka stoke (konji, krave, pilići…), koju morate gajiti i podizati. Imate i ambar, a proizvode od životinja možete prodavati. Ako imate konja možete ići na nedeljne trke. Tu si i razni godišnji festivali. Naravno, tokom igranja igrice farma kao patuljak u njegovom selu morate voditi računa o vremenu, dobro se organizovati da biste na vreme završili sve poslove na farmi, družili se i sl., a i da osvojite nagradu kao najbolji farmer. Uživajte uz farma igrice, srećno!

40 ocena, prosek: 4.78/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh