Dream WoodsBesplatna Dream Woods Igrica – Neverovatna priča o misterioznoj avanturi devojčice sa igračkom koja se zove Emi. Igrica je puna čuda, magičnih likova dobra i zla. Pomozite Emi da reši ovu slagalicu tako što ćete spajati tri ili više kocki iste boje, kako bi ona mogla doći do izlaza. Koristite posebne stavke koje mogu biti od pomoći u ovoj izazovnoj avanturi. Prikupljajte drevne artefakte i čini koji će vam kasnije itekako biti od pomoći. Tragajte za skrivenim antičkim novčićima i otključavajte tajne lokacije pune blaga. Dream Woods igrice ja veoma zabavna, verujemo da će privući vašu pažnju. Lepo se zabavite i prepustite snovima.

1 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh