Domine igraIgra domine igra je jedna od najpopularnijih slagalica širom sveta. Jednostavna je i istovremeno izazovna, što je čini uvek zabavnom!

Ove domine imaju tri režima igre:
1. Classic domino — samo spojite pločicu u vašoj gomili sa jednim od dva kraja na tabli. Da biste pobedili u rundi, prvi položite sve svoje domine. Vaš rezultat je zasnovan na vrednosti domina preostalih u ruci protivnika. Prvi igrač koji postigne 100 poena pobeđuje u igri. Ako ne možete da odigrate, morate da povučete pločicu dok ne odaberete onu koja se može igrati. Sve nove domine treba da budu postavljene na ivicu polja za igru.

2. Block domino — slično klasičnim dominama. Jedina razlika je u tome što preskačete svoj red ako ste zaglavljeni. Da biste pobedili u rundi, prvi položite sve svoje domine. Vaš rezultat je zasnovan na vrednosti domina preostalih u ruci vašeg protivnika. Prvi igrač koji postigne 100 poena pobeđuje u igri. Ako ne možete da odigrate, morate preskočiti svoj potez. Sve nove domine treba da budu postavljene na ivicu polja za igru.

3. All Five (ili Muggins): malo sofisticiranije. Dobijate poene svaki put kada učinite da broj poena na krajevima table sadrži 5. Svaki put kada igrač doda pločicu, krajevi tabele se zbrajaju. Ako je ukupan broj tačan sadrži pet, igrač postiže taj broj poena. Prvi igrač koji postigne 150 poena pobeđuje u igri. Ako ne možete da odigrate, morate da povučete pločice dok ne odaberete pločicu koja se može igrati. Domino se može položiti na prve parove.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (Nema ocena)

Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh