Crime Detective: Spot DifferencesTražite sjajne igre za pronalaženje razlika? Onda se vaša potraga za igricama misteriozne priče završava ovde. Evo prilike da postanete pravi detektiv i rešite brojne slučajeve zločina u ovim besplatnim igrama sa skrivenim predmetima na različitim nivoima. Biće toliko nevinih čiji ih ljubavnici varaju u igrama zasnovanim na pričama. Oni traže vašu pomoć da otkriju jake tragove protiv svojih partnera i da im donesu pravdu u ovim igrama. U ovim tajnim igrama, svaki ljubavni zločin uključuje nekoga poput muža, žene, devojke, dečka ili možda roditelji žele da provere svoju decu. Dakle, kao fantomski detektiv, morate da probudite Šerloka Holmsa u sebi i rešite svaki ljubavni krivični slučaj.

Svaka istražna priča će se sastojati od pet scena ljubavnog zločina u ovoj interaktivnoj misteriozni igrici. Svako mesto zločina ima 5 skrivenih predmeta. Dakle, morate primetiti koja je razlika između dve neverovatne slike u igricama sa tragovima, pronaći 5 razlika i upotpuniti deo dokaza koji nedostaje. Biće dva najbolja detektiva koji će rešiti ljubavne zagonetke. Jedan je terenski detektiv, a drugi forenzički detektiv. Avanturistička igra sa predmetima zahteva vaše veštine aktivnog posmatranja da biste pronašli dokaze skrivene u scenama. Otkrijte različite predmete vezane za slučaj da biste pronašli varalicu.

Započnite očaravajuću detektivsku igru da biste uočili razliku, pronašli tragove i razotkrili varalicu. Vreme je da postanete najbolji detektiv na svetu!

7 ocena, prosek: 3.29/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh