Cargo BridgeGradnja mostova igrica, Cargo Bridge – Dizajnirajte most, koji će vam omogućiti bezbedno transportovanje tereta sa jedne strane na drugu. Za izgradnju mosta na svakom nivou imate ograničena sredstva na raspolaganju. U gornjem desnom uglu igre vidite raspoloživa sredstva za izgradnju mosta. Kliknite na Desing ikonicu u gornjem levom uglu i postavite konstrukciju tako da most bude stabilan i dovoljno čvrst da može poslužiti za bezbedan transport. U svakom trenutku možete obrisati pojedine delove, ako ste pogrešili, ili obrisati ceo projekat i krenuti ispočetka. Kada završite dizajniranje mosta kliknite na Test your bridge u gornjem levom uglu igre. Besplatna gradnja mostova igrica Cargo Bridge se igra mišem, uđite u dizajn mod u gornjem levom uglu i oprobajte se kao graditelj mostova.

3 ocena, prosek: 3.67/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh