Bomboozle 2Bomboozle 2 Igrica – Nastavak izuzetno popularne igrice Boomboozle, koja je u ovoj verziji značajno unapređenja na svim nivoima. I dalje je cilj da olovkom spojite najmanje tri mrlje, što više to bolje, jer tako dobijate bonus koji možete iskoristiti za masovno uništenje svih mrlja koje se nalaze u blizini – pet ili više istih povezanih mrlja vam donosi bombu. U ovoj verziji na dnu imate posudice, i kako koje boje spajate tako se te posudice pune. Što ih više napunite kasnije će vam biti olakšano igranje, na težim nivoima. Kako napredujete iz nivoa u nivo, tako će igranje postajati komplikovanije i teže, a tu će vam pomoći napunjene posudice na dnu, jer vam one daju dodatna mogućnosti. Ako više nema mogućnosti za povezivanje najmanje tri iste mrlje, tada se igrica završava. Postoji mnogo različitih strategija za igranje Bomboozle 2 igrice, ali vi razradite i unapredite sopstveni. Ovde možete da birate da li ćete iste mrlje povezivati crtanjem linije preko njih ili ćete kliknuti na grupu istih – pritiskom na razmaknicu možete da birate onaj način koji se vama više sviđa. Takođe, Bomboozle 2 igrica ima nekoliko modova za igranje – kliknite na Start game, a zatim odaberite da li želite Casual mode, 3 minute mode (igranje je ograničeno na tri minuta) ili 100 moves (imate pravo na 100 poteza). Pritiskom na Esc na tastaturi pauziraćete Bomboozle 2 igricu.

2 ocena, prosek: 3.5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh