Bloons Tower Defense 4Besplatne igrice Bloons Tower Defense 4 – Četvrti nastavak Bloons TD igre, u kojoj vas očekuje značajno unapređena grafika, novi originalni tipovi kula i mnoštvo nadogradnji za svaku od kula. Izaberite željenu mapu, a zatim na desnoj strani izaberite kule i postavite ih pored puta na najbolje mesto, sa koga ćete pokrivati što veći deo teritorije da biste se lakše branili. Strategijski pristup je veoma bitan, jer ako postavite kule na neodgovarajuća mesta, vaša odbrana će biti neefikasna i nemoćna pred sve žešćim naletima sve jačih balona. Možete birati više nivoa igranja, ako ste početnik izaberite najlakši, ako ste već upoznati odaberite neki napredniji nivo, samim tim će vam biti izazovnije igranje. Bloons Tower Defense (TD) 4 igra se kontroliše mišem, jednostavno, kao i sve prethodne, način igranja je isti, samo je grafika unapređena, sa mnogo više mapa i raspoloživih kula.

4 ocena, prosek: 4.5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh