Bloons SupermonkeyBloons Supermonkey Igrica – Super majmun leti i treba da probuši što je moguće više balona, a na raspolaganju ima prilično dobra sredstava za bušenje balona. Što više balona uništite osvojićete više poena, zaradićete više novca i moći ćete osvojiti medalje i novac kojim značajno možete unaprediti igranje i majmuna opremiti jačim i efikasnijim oružjem u borbi sa balonima. Da biste prešli na sledeći nivo morate osvojiti bar bronzu. Super majmuna kontrolišete mišem, jednostavno pomerajte mišem levo desno ili napred nazad, a on će sam automatski puca iz oružja koje mu je na raspolaganju i koje ste kupili u nadogradnji (automatski puca, inače ne bi bio super majmun), a nadograditi možete pritiskom na taster ESC i to tako što ćete kliknuti na oružje koje možete kupiti raspoloživim novcem u datom trenutku. Bloons Supermonkey igra je moćna i zabavna, extra za opuštanje, gde ne morate mnogo da razmišljate, osim ako želite juriti što više poena i rekorde.

10 ocena, prosek: 4.3/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh