Bloons Pop ThreeBloons Pop Three Besplatna igrica – Veoma zarazna igrica sa balonima, iz već poznate serije igara koje za motiv imaju balone. I ovde trebate bušiti balone, ali ne kao u sličnim igrama iz ove serije, nego u bejeweled stilu, trebate u redu ili koloni spojiti tri ili više balona iste boje i oni će nestati. Ono što daje dinamiku ovoj igri i čini je još zanimljivijom jeste to što veliki broj balona ima neki bonus i ako spojite i probušite te balone oni će pokrenuti dodatne akcije i uništiti još više balona, zavisno od vrste bonusa. Klikajte mišem na dva susedna balona da im zamenite mesta.

6 ocena, prosek: 3.33/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh