Angry Birds Rio OnlineAngry Birds Rio Online Play – Koristeći veliku praćku gađajte ljutim pticama tako da dobijete visoku ocenu i sačuvate dan. Zadatak je, dakle, da oslobidite zarobljene ptice iz kaveza. Ove ljute ptice su kidnapovane u magičnom gradu u raznim kavezima i očajnički im je potrebna vaša pomoć. Veoma poznata i popularna igrica Angry Birds Rio Online, i na našem sajtu, potpuno besplatno za vas, uživajte u igrici. Come to rescue the trapped birds! Those angry birds are kidnapped in a magic city in various cages and they are in desperate need of your help! Play Angry Birds Rio Online, for free. NAPOMENA: Kada klikete na Play, na samom početku, otvoriće se novi prozor sa igricama koje nisu vezane za ovaj sajt, možete ga zatvoriti, u pitanju je njihova reklama.

7 ocena, prosek: 4.57/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh