Amazing Fix - the Veteran's HouseAmazing Fix – the Veteran’s House (Igrica čišćenje kuće) – Kompletna kuća, sve sobe u njoj, kao i prostor oko kuće su nabacani raznim predmetima koji su beskorisni, a koje vi trebate ukloniti, sve očistiti, popraviti zidove, nameštaj i sl., i to sa ograničenim brojem klikova. Ova igra čićenja i popravke kuće treba se završiti sa ograničenim brojem klikova, a taj broj možete povećati sa svakom završenom stavkom i tom prilikom dobijate bonus klikove. Tako, na primer, ako sredite sve životinje dobijate dodatnih 25 klikova, to isto važi za alat i druge stavke u kući, po kategorijama. Svaki pronađeni dijamant donosi vam nova tri klika. Igrajte besplatne igre čišćenja kuća i zabavite se. NAPOMENA: Preporučujemo da igrate u Full Screen-u, preko celog ekrana. Pritisnite F11 na tastaturi, a zatim kliknite na ikonicu za igranje preko celog igrana. Ponovnim pritiskom na F11 vraćate na standardan prikaz.

20 ocena, prosek: 4.55/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh