AlxemyAlxemy Igrica – Koristite vašu logiku i savete i pomoć u samoj igrici da kombinujete različite raspoložive elemente da biste dobili jedan novi element. Novi element kreirate tako što dva postojeća prevučete mišem u centralni krug, a zatim kliknete negde na krug. Ako je kombinacija elemenata odgovarajuća za stvaranje novog on će se pojaviti umesto ta dva, i videćete ga sa leve strane. Uhvatite ga mišem i prevucite u krug sa desne strane, a zatim nastavite sa kombinovanjem. Ako su elementi neodgovarajući takođe ih možete mišem ubaciti u krug sa desne strane i pokušati sa novim elementima. Spisak elemenata koje trebate napraviti imate u priručniku sa desne strane, ispod kruga (Handbook). Alxemy Igrica je odlična za testiranje logike. Da startujete igru kliknite na znak Play, desno od zelene epruvetice, nakon što se igrica učita. Igra se mišem. Play Alxemy game free online.

2 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh