Add Like MadAdd like Mad – Zabavna matematička edukativna igrica sabiranja. Cilj je da birate brojeve sa table, klikajući na njih, tako da izabrani brojevi kopletiraju jednačinu prikazanu na dnu igrice, tj. da zbir tih brojeva daje traženi broj. Npr, ako je traženi broj 12, vi možete da kliknete na 3, 1, 2, 4 i 2, ili na bilo koju drugu kombinaciju brojeva čiji je zbir 12. Eliminišite što više pločica sa brojevima, pre isteka vremena. Samo pazite koje brojeve birate tokom igre, jer se kasnije možete zaglaviti i nećete moći dobiti tačan zbir od preostalih brojeva. Ako saberete brojeve pre nego što istekne bonus vreme, osvojićete bonus poene.

1 ocena, prosek: 5/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh