ExcitExcit Igrice je slagalica u kojoj je cilj da krstić dovedete do zelene sličice sa oznakom za izlaz, a sve to koristeći strelice na tastaturi. Krstić može da se kreće samo horizontalno i vertikalno. Kad ga pomerite strelicom u jednom smeru putovaće sve dok ne uradi u prepreku, a zatim nastavljate dalje. Ako krstić promaši prepreku ili oznaku za izlaz, moraćete ponovi igrati isti nivo, da biste prešli na naredni. Ono što je karakteristično za Excit igricu je da ima interfejs koji podseća na program za tabelarna proračunavanja (popularni Excel). Zbog ovog izgleda može se igrati i na poslu, jer će šef misliti da radite u programu za tablerna proračunavanja. Excit game je zapravo napravljena 2005. za potrebe viralnog marketinga jedne Nemačke kompanije za poslovni softver, i kada je kompanija propala 2007. godine igrica je ugledala svetlo dana na internetu i postala veoma popularna i često pominjana igra.

1 ocena, prosek: 1/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh