BomboozleBomboozle Igrica – Zabavna i kul slagalica u kojoj je cilj da olovkom povežete što više istih figurica, a najmanje tri. Igra se mišem, kliknite olovkom i onda prevlačite mišem preko istih oblika sve dok ih ima u nizu, na raspolaganju, a kada dođete do kraja samo otpustite levi taster miša, tako da će povezani oblici nestati. Ako jednom linijom povežete 6 ili više od 6 istih oblika bićete nagrađeni bonusom – bombom, koju možete iskoristi klikom na nju, i tako ćete uništiti veliki broj oblika, odjednom. Takođe, ako vidite šarenoliki oblik, sa više boja, to znači da ga možete iskoristi za “premošćavanje” između dva oblika iste boje. Bomboozle Igrica je potpuno besplatna, igrajte i uživajte, i ne zaboravite da podelite sa prijateljima.

3 ocena, prosek: 2.67/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh