Badge of HonorThe Crime Reports – Badge of Honor: Dakle, prijatelji, da li ste spremni za novi tip igre? U pitanju je nova serija koja se zove Krimi izveštaji, a ovo je prva epizoda iz serijala. Uzmite direktno učešće u igri i kao glavni igrač radite na slučaju i osećajte se kao pravi detektiv. A kao pravi detektiv imate i partnera kojeg birate – žena ili muškarac. Zbog mnogo slučajeva zlostavljanja i pljački, koje izvodi banda “Lord of Anarchy” ljudi su zabrinuti za svoju bezbednost. Vaš posao je da stavite tačku na ovu situaciju i da uhvatite vođu Erika Hektora, koji je takođe povezan sa međunarodnim kriminalom i nalazi se na listi najtraženijih kriminalaca na svetu.
Za korektno urađen posao slede nagrade. Između svaka dva nivoa dobijate greb-greb karticu koja vam može doneti novac, srce ili logo iz bonus igre. Morate prikupiti 5 logotipa kako biste otključali igru, a ukoliko ne prikupite možete ih kupiti od novca dobijenog na greb kartici.

28 ocena, prosek: 4.54/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh