AtomixAtomix Igrica – Cilj ove igre je da formirate molekul spajajući atome – njegove sastavne delove. Ovo trebate uraditi u vremenski ograničenom roku. U donjem levom delu igrice, u malom prozoru, vidite kako vaš molekul treba da izgleda nakon spajanja, što vam može biti korisna smernica. U Atomix igri atome pomerate mišem, kliknite na atom, i zatim ga povucite mišem u slobodnom smeru. Ili, verovatno lakši nači je da kliknete na atom, videćete zelene strelice, i pritisnite odgovarajuću strelicu na tastaturi ili za to koristite tastere WASD umesto srelica. Pritisnite slovo P da pauzirate igricu, pritiskom na slovo M isključujete i uključujete muziku, slovo F isključuje i uključuje zvučne efekte u igri, a ako želite prekinuti igru pritisnite taster Esc.

4 ocena, prosek: 4.25/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh