Art ThiefArt Thief Igrica – Dobra zarazna igrica u kojoj je cilj da otkrijete šifru od veoma naprednog elektronskog alarma, kako biste ukrali umetničko delo neprocenjive vrednosti i prodali ga na crnom tržištu. Ukucajte jedan broj, dobićete obaveštenje da je ili previše mali ili previše veliki (osim ako pogodite iz prve). Ako je previše veliki pokušajte sa manjim, ako je previše mali broj pokušajte sa većim. Tražite sredinu i tako ćete suziti broj mogućih kombinacija i otkriti pravu šifru. Vreme za koje morate provaliti šifru je ograničino, ali nemojte paničiti, ima sasvim dovoljno vremena ako pametno tražite. Što manje kodova isprobate, veća je vrednost umetničkog dela na crnom tržištu, ako do šifre dođete nakon mnogo pokušaja, vrednost dela će biti manja.

15 ocena, prosek: 3.6/5
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...

Poštovani, ovo je stara dobra flash igrica. Ali, nažalost, Adobe, kao i svi popularni web-pregledači uklonili su podršku za flash, o čemu ste, verovatno, već informisani. Možete igrati dostupne HTML5 igre, a uskoro će broj raspoloživih biti značajno povećan.

Uskoro ćete neke od starijih flash igrica i dalje moći igrati zahvaljujući instaliranom emulatoru na našem sajtu. Ali pre omogućavanja emulatora, svaka mora biti proverena.

Sviđa vam se? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da dodate u Bookmarks / Favorites.
Povratak na vrh